Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Kitty Cepraga despre cariera ei. ”S-a crezut că sunt recomandată și împinsă de la spate”

Kitty Cepraga a făcut dezvăluiri legate de viața  și cariera sa. A explicat cum a trecut de la muzică la actorie și ce proiecte i-au fost amânate din cauza pandemiei, care a prins-o în România.

Cristina Cepraga a vorbit despre cariera și viața sa într-un interviu pe care l-a acodat pentru click.ro. Vedeta este mama unei fetițe, Aurora May, care are cinci ani, din relația cu James Goodwin.

Cristina Cepraga, în vâîrstă de 40 de ani, s-a făcut remarcată la ”Școala Vedetelor”. Ulterior, aceasta a ales să se stabilească în Italia, acolo unde și-a făcut o carieră ca actriță și regizoare.

Despre cariera sa a făcut Kitty Cepraga câteva declarații.

”Nu mai cânt, atunci aveam 14 ani. La 14 ani le încerci pe toate, era una din obligațiile noastre profesionale. Dar n-am făcut niciodată mai mult de atât. Având o mamă regizor muzical, cazul meu, a fost destulă vehemență legat de faptul că a trebuit să îmbrățișez o carieră de actriță, pentru că în primul rând s-a crezut că sunt recomandată și împinsă de la spate. În al doilea rând, ori ești cea mai bună, ori ești Mariah Carey ori Ella Fitzgerald. Nu era cazul”, a spus vedeta.

”Mi-am luat licența, am făcut Facultatea de Teatru și Film în România și am plecat în Italia”, a adăugat Kitty Cepraga.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

I s-au anulat proiecte din cauza pandemiei

Kitty Cepraga a fost prinsă de pandemia de coronavirus în România, unde a venit în vizită împreună cu fiica sa.

”Venisem întâmplător să-mi vizitez părinții cu cea mică, la începutul lui martie, apoi într-o săptămâna s-a închis totul, drept pentru care patru luni am stat numai în casă. Nu, n-am mai plecat deloc și sinceră să fiu îmi e și frică acum să plec, pentru că n-am curaj să mă sui într-un avion”, a explicat vedeta.

Aceasta a comentat și pe marginea proiectelor care i-au fost anulate din cauza crizei provocat de coronavirus.

”În mare parte s-au anulat, altele s-au amânat. Vedem care dintre ele se pot relua, cum, în ce formă și dacă se vor mai face. Este o mare problemă pentru noi toți cei care suntem liberi profesioniști.

În meseria noastră nu depindem doar de noi, ci și de ceilalți oameni, de o echipă întreagă, de destin. Sper să se lege ceva frumos și din punct de vedere al carierei în România. Îmi e dor să lucrez și aici, sunt 17 ani de când sunt plecată în Italia”, a mai declarat Kitty Cepraga pentru sursa citată.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR