Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Andreea Bănică despre proiectele în televiziune. ”Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, are o carieră de succes pe scena muzicală din România. De-a lungul timpului, artista a fost implicată și în numeroase proiecte de televiziune. vedeta a vorbit despre posibilitatea de a avea o nouă colaborare la TV. ”Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”, a spus ea.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo. În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul trecut, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

De-a lungul anilor, Andreea Bănică a fost implicată și în numeroase proicte de televiziune. Despre posibilitatea de a di implicată într-un nou proiecte TV a făcut vedeta declarații pentru click.ro.

Ce spune Andreea Bănică despre proiectele în televiziune.  ”Oferte au fost, dar trebuie să fie proiecte în care să mă regăsesc”

Andreea Bănică a explicat că a primit oferte pentru proiecte TV, însă își dorește ceva care să i se potrivească foarte bine: ”Televiziune, nu neapărat. Oferte au fost, dar trebuie să fie proiecte în care să mă regăsesc. Nu așa, oriunde, oricum și pe oricât, nu”.

Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

”Sunt în lucru la o piesă nouă, dar eu am stat o perioadă bună de timp pentru că mi-aș fi dorit ca piesele pe care le scot să le pot cânta, undeva. Nu să le cânt în baie. Mi-am dorit ca, atunci când scot o piesă, să pot să o cânt oamenilor, nu să o țin pentru mine… Am o serie de colaborări, pe online, și încerc să le fac față. În calitate de influencer, de când cu pandemia și cu statul acasă”, a mai spus vedeta.

FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată