Categorii: Monden Vedete Romania

Ce schimbări au avut loc în viața Simonei Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. ”Am luat de la zero totul”

Simona Secrier, cea care i-a fost parteneră de viață regretatului artist Mihai Constantinescu, a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultima perioadă de timp.

Simona Secrier a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a vorbit despre viața sa din ultima perioadă de timp. În lipsa concertelor în ultima perioadă de timp, cea care i-a fost parteneră de viață lui Mihai Constantinescu a trebuit să se reorienteze. „Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a mărturisit Simona Secrier, potrivit spynews.ro.

„Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a mai declarat aceasta.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta a încetat din viață în octombrie 2019. Avea 73 de ani.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. A devenit unul dintre cei mai de succes și mai îndrăgiți cântăreți de pe scena muzicală din România, cu numeroase spectacole susținute în țară și în străinătate. A lansat de-a lungul carierei numeroase melodii care au ajuns șlagăre. Duetele sale cu celebra artistă Anastasia Lazariuc s-au bucurat de mare succes la public. Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Constantinescu a fost căsătorit cu Simona Secrier. Aceasta a fost cea de-a doua sa soție. Mihai Constantinescu a mai fost căsătorit cu Mihaela Constantinescu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?