Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și iubitul ei înainte de ”Survivor România”. ”Nu înțelegeam ce se întâmplă, unde este ruptura”

Coregrafa Elena Marin a făcit declarații despre relația sa de cuplu. Aceasta are o relație cu Andrei. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat în cuplul lor înainte ca ea să plece în Republica Dominicană, acolo unde a participat la concursul ”Survivor România” și a reușit să ajungă până în etapa jocurilor individuale.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

În plan personal, Elena Marin formează un cuplu cu Andrei. Cei doi au fost prezenți în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la kanal D, unde au făcut dezvăluiri din relația lor.

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și iubitul ei înainte de ”Survivor România”. ”Am încercat să remediem problemele pe care le aveam”

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Elena marin a mărtuurisit că, înainte ca ea să participe la ”Survivor România”, relația sa cu Andrei era într-un impas. ”Relatia in mometul in care noi am inceput ne-am bazat mult pe sentimente, am trait o iubire sincera, pura. Ulterior, inainte sa plec, a fost o perioada nefavorabila, destul de trista in care nu intelegeam ce se intampla, unde este ruptura si daca nu meritam sa ne mai dam o sansa. Noi locuiam impreuna, am discutat, am incercat sa remediem problemele pe care le aveam. Parea ca reusim sa le remediem, dar cand eu am acceptat sa plec, el s-a trezit deodata fara mine. Eu am primit email ca in 45 de minute trebuie sa fiu la aeroport. Nu am stiut incotro sa o iau si ce sa fac. El nu a reactionat tocmai ok, probabil ca a fost surprins si atunci am plecat trista, nu intelegeam ce s-a intamplat cu adevarat, unde s-a dus dragostea dintre noi si unde era cand aveam cea mai mare nevoie de el. Ulterior m-am gandit, am găsit un Andrei schimbat, o Elena schimbata si e ca si cum am lua-o de la capat, dar avem sentimente. Vrem sa ne consumam aceste intensitati si aceste emotii pe care le traim acum”, a explicat Elena Marin, citată de wowbiz.ro.

La rândul lui, Andrei, logodnicul Elenei Marin a spus: ”Daca va aduceti aminte, in prima prezenta am spus ca mi-am dat seama de niste lucruri, mi-am dat seama de niste greseli si ca trebuie sa sustii omul de langa tine. Dupa sapte luni in care un om isi asteapta iubita, e evident ca vreau sa fim impreuna toata viata, vrem copii. In momentul asta o pandesc, stiu ca e nevoie de timp pentru ea, e nevoie de dragoste si de rabdare. Nu stiu cum reactioneaza la vesti de genul asta, sunt in expectativa”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?