Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce reacție au oamenii când se întâlnesc cu Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască”

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, a povestit cum este interacțiunea sa cu oamenii pe care îi întâlnește pe stradă sau în diverse alte locuri. ”Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască”, a declarat acesta.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii.

Ce reacție au oamenii când se întâlnesc cu Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”La Viena zilele trecute am fost recunoscut. Eu la Viena am locuit”

Daniel Pavel a povestit, pentru revista Viva, cum este interacțiunea cu oamenii pe care îi întâlnește în diverse locuri: ”Trebuie să spun că sintagma ”domnul Dan”, care este extrem de onorantă, vine așa ca o medalie pe care o port. Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt. De cum percep eu momentul competiției mai ales de viața mea personală… Îți mărturisesc că am făcut terapie prin țară pe unde am fost… La Viena zilele trecuteam fost recunoscut. Eu la Viena am locuit”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Acolo am condus o instituție de media pentru cinci ani. Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască. Și am dat masca jos și a spus ”domnul Dan, încălcăm legea împreună”. Adică, ”am încălcat și legea”, cu masca. În general discutăm foarte mult despre ceea ce înseamnă viața de supraviețuire. Supraviețuim. Și ce îi mână pe ei atunci când au o problemă de sănătate, de viață, de iubire. Discut toată paleta emisiunii”, a mai spus acesta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat