Categorii: Monden Vedete Romania

Ce i-a povestit Dani Oțil lui Alex Velea despre Antonia. ”Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?!”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, i-a povestit lui Alex Velea, în direct la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1, o întâmplare cu Antonia. ”Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?!”, i-a spus Dani Oțil artistului despre Antonia. Alex Velea a reacționat imediat.În ediția de vineri a emisiunii matinale pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, Dani Oțil și-a amintit despre o întâmplare din trecut, în care el și câtăreața Antonia au fost protago9niști.

Dani Oțil i-a povestit lui Alex Velea, care se afla în platoul emisiunii, despre întâmplarea cu Antonia.

Ce i-a povestit Dani Oțil lui Alex Velea despre Antonia. Ce reacție a avut Alex Velea

”Nu m-am mai amețit din 2019. S-a întâmplat ceva atunci. Mi-am propus să nu mai beau deloc, și între timp a venit diavolul în chip de Antonia care a zis că cine nu bea două shot-uri cu ea nu e bărbat. Și cum să îmi zică mie cineva așa ceva?! Și așa am băut șase shot-uri de tequila, ca să-i demonstrez contrariul”, i-a povestit Dani Oțil lui Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea a replicat: ”Despre mine știe ca sunt bărbat adevărat, așa că nu mă pune să beau…”.

 

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Antonia, cuplu perfect cu Alex Velea

 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?