Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce comentariu au făcut Andra și Cătălin Măruță despre Mihaela Rădulescu și Dan Oțil, când aceștia formau un cuplu. ”Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, în vârstă de 44 de ani, a făcut dezvăluiri în cadrul unui pocast. Acesta și-a amntit de perioada când forma un cuplu cu binecunoscuta vedetă Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani. Dani Oțil a dezcăluit ce comentariu au făcut Andra șii Cătălin Măruță despre el și Mihaela Rădulescu, după o întâlnire.

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a anului trecutGabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată în data de 11 septembrie 2021, când soția prezentatorului TV a adus pe lume un băiețel.

Dani Oțil a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a povestit despre ce reacție au avut cântăreața Andra, și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, când l-au văzut pe acesta împreună cu Mihaela Rădulescu.

Ce comentariu au făcut Andra și Cătălin Măruță despre Mihaela Rădulescu și Dan Oțil, când aceștia formau un cuplu. ”Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”

„Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe”, a povestit Dani Oțil, potrivit libertatea.ro.

Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după divorț
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

„Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: ”Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud”. Prima remarcă a fost: ”Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”. Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță”, a mai spus co-prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

 

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?