Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce carieră vrea să aleagă Ianca, fiica lui Răzvan Simion. ”Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii”

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, în vârstă de 42 de ani, are doi copii, Ianca și Tudor. Fata lui Răzvan Simion a vorbit despre cariera pe care își dorește să o urmeze. ”Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii”, a declarat Ianca într-un interrvu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor.

În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.  Ianca, fiica lu Răzvan Simion, a vorbit, într-un interviu la postul de televiziune Antena Stars,  despre cariera pe care își dorește să o urmeze. Ianca a mărturisit că vrea să studieze în străinătate, în domeniul psihologiei

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce carieră vrea să aleagă Ianca, fiica lui Răzvan Simion.”Mă gândeam psihologie”

„Vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. (…) Acum am terminat Școala de Șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi”, a spus Ianca, ctată de spynews.ro.


Răzvan Simion a declarat și el: „Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des, ultima a rămas Barcelona (…) Să vedem cum se așterne lucrurile și de la toamnă vedem. Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez. (…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă. Ne-am sfătuit (…) Urmează examenul, a terminat Școala de Șoferi și probabil ăsta e următorul pas (n.r. să îi cumpere mașină). Dar dacă ea vrea să plece din țară nu are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR