Categorii: Monden Vedete Romania

Ce cadou frumos a primit Gina Pistol de Moș Nicolae! Supriză superbă pentru vedetă

Vedeta de televiziune Gina Piastol a primit un cadou superb de Moș Nicolae, pe care l-a arătat fanilor săi din mediul online.

Gina Pistol este însărcinată cu primul ei copil și cadoul pe care l-a primit de Moș Nicolae are legătură cu bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume. Vedeta le-a arătat fcelor care o urmăresc în mediul online că a primit în dar de Moș Nicolae o pereche de ghetuțe pentru bebelușul ei.

”…și la mine a venit Moș Nicolae! Iată ce am găsit in ghete.?❤️”, le-a spus Gina Pistol internauților. Postarea a adunat aproape 70.000 de aprecieri din partea fanilor vedetei.

Ce pofte are Gina Pistol în sarcină

Vedeta de televiziune Gina Pistol a povestit ce pofte are de când a rămas însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Pe o rețea de socializare, prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit fanilor ei ce pofte are de când este gravidă. Gina Pistol a dezvăluit că ar mânca și ar bea oricând ceva acru.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol de curând.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru venirea pe lume a bebelușului lor

Gina Pistol și Smiley au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”