Categorii: Monden Vedete Romania

Ce artiști celebri i-au făcut avansuri Mariei Constantin. ”Am aflat târziu că el era îndrăgostit de mine”

Cântăreața de muzică populară Maria Cosnatntin a făcut dezvăluiri neașteptate la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la pro TV, Maria Constantin nu s-a ferit să dea în emisiune trei nume de bărbați cunoscuți care i-au făcut avansuri. Este vorba de Dan Bittman, Cătălin Cazacu și colegul Valentin Sanfira, relatează click.ro. „Cu Dan Bittman m-am tot întâlnit la evenimente, am făcut schimb de numere de telefon și îmi tot trimitea mesaje că sunt frumoasă, că vrea să ne vedem. Valentin Sanfira mă plăcea de mult, dar eu am aflat târziu că el era îndrăgostit de mine. Cu Cătălin Cazacu m-am întâlnit la club și tot așa, îmi tot îmi dădea mesaje”, a afirmat Maria Constantin.

Maria Constantin, declarații despre actualul iubit

Maria Constantin a apărut pentru prima dată la TV alătuiri de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi au fost prezenți în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, unde au făcut declarații despre relația lor. ”Am încercat să stăm departe de tot ceea ce înseamnă viață publică, pentru că am mai avut o experiență și nu a fost plăcută. În plus, lui îi este greu să vorbească în fața camerelor de filmat”, a afirmat Maria Constantin, citată de spynews.ro.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Eu nu am treabă cu lumea ei, eu nu mă bag. Am zărit-o pe Maria înainte să fim împreună”, a completat Robert Stoica.

”Noi oricum suntem siguri de relația noastră și a fost frumoasă de la bun început. Iubirea este acasă în liniște, iar cel mai important este că am făcut publică acea fotografie pentru că ne înțelegem foarte bine, suntem împreună de un an, locuim, de fapt, de un an împreună. Totul a venit de la sine, iar Dumnezeu le-a rânduit pe toate. De când tată meu nu mai este, m-am apropiat mult mai mult de Dumnezeu și am înțeles că toate se întâmplă când vrea Dumnezeu. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste atât de frumoasă. Nu am crezut la început că o să fie atât de serios”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?