Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce alimentație are Dragoș Bucur de când are diabet. ”Știu câți hidrați are o felie de pâine”

Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 45 de ani, a vorbit deschis despre lupta sa cu diabetul, boală de care suferă de mulți ani și a explicat în ce constă menul său. ”Știu câți hidrați are o felie de pâine, 50 de grame paste sau de orez au zece hidrați, 80 de grame de mămăligă au zece hidrați”, a mărturisit prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, de la Pro TV.

Dragoș Bucur este un cunoscut actor, dar și prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. În plan personal, Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana. La un moment dat, Dragoș Bucur și familia lui au locuit pentru o perioadă destul de lungă în Irlanda.

De ani de zile, Dragoș Bucur se luptă cu diabetul. Despre problema sa de sănătate și despre meniul pe care îl are a dat acesta detalii în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Ce alimentație are Dragoș Bucur de când are diabet. ”Eu mănânc două felii de pâine și asta înseamnă 20 de hidrați. 20 de hidrați ori douăzeci de unități de insulină înseamnă patru unități de insulină”

”Nu mănânc în fiecare zi și oricum am vreun an – doi de când am înlocuit dulciurile cu dulciurile din fructe. Când simt nevoie de dulciuri apelez la un smoothie sau fructe ori smochine, cam așa ceva, dar mai mănânc și dulciuri. În cazul meu, glucidele sunt cele mai importante, pentru că ele îmi ridică glicemia, dar în momentul în care tu știi cât ai glicemia și știi care este necesarul de insulină pentru zece hidrați poți tot timpul să compensezi. Îți dau un exemplu…o felie de pâine are zece hidrați, necesarul meu pentru insulină pentru zece hidrați este de două unități de insulină”, a detaliat Dragoș Bucur.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


”Atunci, eu mănânc două felii de pâine și asta înseamnă 20 de hidrați. 20 de hidrați ori douăzeci de unități de insulină înseamnă patru unități de insulină. Așa că dacă mănânc două felii de pâine îmi fac patru unități de insulină. Știu câți hidrați are o felie de pâine, 50 de grame paste sau de orez au zece hidrați, 80 de grame de mămăligă au zece hidrați, un ecler clasic are în jur de 25 de hidrați, un pahar de suc de portocale, în funcție de mărime, între 15 și 30 de hidrați”, a mai spus acesta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat