Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a rugat-o soacra lui Brigitte Pastramă pe vedetă de pe patul de spital! Bruneta a făcut un gest uluitor

Brigitte și Florin Pastramă au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, după ce în ultimele săptămâni au stat despărțiți. Se pare că ‘vinovată’ de împăcarea celor doi soți a fost chiar mama lui Florin Pastramă. 

Soacra lui Brigitte a fost internată în spital, iar bruneta a decis să facă primul pas spre împăcare și a sunat-o pe femeie. Vedeta a explicat că a visat-o pe mama lui Florin.

Brigitte Pastramă s-a împăcat cu soacra ei

“Eu am visat-o la 2 noaptea pe mama lui Florin. Atunci am sunat-o la spital și am întrebat-o ce face. După care mi-a zis: . Și, în timp ce o visam eu, ea l-a văzut pe domnul Isus deasupra patului. Ea nu e pocăită, e ortodoxă. Ea a fost la noi la biserică, la ungere. La noi se fac minuni. Mi-a zis: Și i-am promis!”, a declarat Brigitte, la Antena Stars.

Și Florin Pastramă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu mama lui, dar și de la ce a plecat, de fapt, cearta cu Brigitte.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“Am fost la sală și văd niște apeluri de la mama, care era în spital. Și mă sună mama înainte de operație: . Eu, încărcat de maică-mea, am ajuns acasă. Brigitte era nervoasă că era cu muncitorii. Și i-am zis: ? La care ea a început să țipe: Adică mi-a zis mama ! Ea a avut o operație de viață și de moarte! Am crezut că o pierd”, a completat și Florin Pastamă.

Florin Pastramă s-a întors acasă la soția lui

După ce mama lui și-a revenit, Florin și-a iertat soția și s-a împăcat cu Brigitte.

“Dimineață mama mi-a zis că era să moară. Maică-mea mi-a zis că a văzut un om cu haină albă și după a simțit o liniște, o bucurie și toată noaptea s-a rugat la domul Isus. Dimineața când s-a trezit, ea care nu se putea mișca, s-a dus singură la baie. Eu am crezut o pierd, a stat patru zile la terapie intensivă. Eu am ambele vaccinuri făcute și eu sunt singurul din familie am stat cu ea la spital“, a mai spus Pastramă.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important