Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce a răspuns Petre Roman când a fost întrebat dacă s-a iubit cu fata lui Nicolae Ceaușescu

Fostul premier al României, Petre Roman, a comentat despre relația pe care a avut-o cu Zoia Ceaușescu, fiica dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu.

Zoia Ceauşescu a fost fiica mijlocie a fostului dictator comunist Nicolae Ceauşescu şi a Elenei Ceauşescu. A avut doi fraţi, Nicu Ceauşescu şi Valentin Ceauşescu. Zoia aa încetat din viață în noiembrie 2006. Petre Roman a vorbit desre relația pe care a avut-o cu Zoia Ceaușescu la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Petre Roman a mărturisit că a curtat-o pe Zoia, dar cea care s-a opus relației lor a fost Elena Ceaușescu.

”Am cunoscut-o pe Zoia în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoia eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui este. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”, a mărturisit Petre Roman, citat de click.ro.

Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cântăreața și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Silvia Chifiricu a mărturisit că atunci când s-au cunoscut doar s-au salutat, fără nimic altecva. Artista a povestit și cu ce calități a reușit să o cucerească Petre Roman, fost premier al României.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă caldură”, a explicat Silvia Chifiriuc la o emisiune de televiziune.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat