Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce a declarat Cabral despre fiica sa cea mare, Inoke. ”Are un loc de muncă simpatic”

Prezentatorul de televiziune Cabral, pe numele său întreg Cabral Neculai Ibacka Zabana, are trei copi din două relații diferite. Acesta a oferirt detalii despre fiica sa cea mare, Inoke, pe care o are din mariajul cu Luana Ibacka. ”Are un loc de muncă simpatic”, a declarat Cabral, în vârstă de 45 de ani, despre Inoke.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.  Despre fiica sa cea mare, Inoke, a dat Cabral câteva amănunte într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ce a declarat Cabral despre fiica sa cea mare, Inoke. ”Descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult”

”Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”, a declarat Cabral pentru sursa ma sus-menționată.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Prezentatorul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a vorbit ș despre ceilalți doi copii ai săi, pe care îi are cu actuala sa soție, Andreea Ibacka, pe care i-a luat cu el în Republica Dominicană: ”Au fost bine cu toții, s-au simțit bine, au apucat să se bucure și de nisip, și de apă, au și vizitat obiectivele din zonă… a fost o decizie bună să venim toți, chiar dacă n-am fost acasă… am fost împreună. Au fost și vreo trei zile libere, am apucat să vizităm și împreună. În rest… ne-am descurcat. Nami stă mult cu mine, Tiago stă mult cu Andreea. Aici s-a ridicat prima dată Tiago singur în picioare, aici a început să facă și primii pași”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?