Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Câte kilograme a slăbit CRBL la ”Survivor România”. Care este starea de sănătate după ce a avut probleme medicale

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a părăsit în urmă cu ceva timp competiția ”Survivor România”. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a fost nevoit să plece din concurs din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă de timp. CRBL a explicat care este starea sa de sănătate în prezent și câte kilograme a slăbit pe durata participării la concurs.

CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, acum echipa Vulturilor, de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, CRBL s-a confuntat cu probleme de sănătate la competiția respectivă. În ediția din data de 18 aprilie 2022 a emisiunii, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că CRBL părăsește concursul din Republica Dominicană.

CRBL a acordat un interviu pentru click.ro, în care a dat detalii despre starea sa de sănătate, dar a dezvăluit și câte kilograme a slăbit pe durata participării sale la competiția din Republica Dominicană.  De asemenea, C RBL a spus și cu care dintre concurenții de la ”Survivor România” va păstra legătura după ce show-ul se va încheia.

Câte kilograme a slăbit CRBL la ”Survivor România”. ”O să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă”

”Am slăbit 15 kilograme şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă… Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc.”, a declarat CRBL.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea


Întrebat cu care dintre foștii săi colegi de echipă va păstra legătură după încheierea concursului din Republica Dominicană, CRBL a răspuns: ”Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta”.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important