Categorii: Monden Vedete Romania

Cătălin Botezatu știe exact ce vrea. ”Nu mai e cazul”

Designerul Cătălin Botezatu știe foarte clar ce anume vrea în viață. Acesta a afirmat că nu se mai gândește la căsătorie.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la posul de televiziune Antena Stars, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu este adeptul căsătoriei.

„Nu sunt adeptul căsătoriei și chiar nu mai e cazul. Dar dacă e să o găsesc, e ok. Dacă nu, iar e ok, până la urmă nu e nimic rău să diversifici peisajul”, a declarat creatorul de modă, citat de spynews.ro.

Cum arată femeia ideală în viziunea lui

Cătălin Botezatu a explicat și cum ar trebuie să fie femeia ideală pentru el.

”Sunt extrem de selectiv. De când mă știu, viața mi-a fost înfrumusețată de femei foarte frumoase. Am încercat să îmbin utilul cu plăcutul, să fie și frumoase și deștepte și cu simțul umorului. Trebuie să aibă câte puțin din toate”, a afirmat el.

Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a marelui actor este critică + Ce au...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual”

De curând, designerul a făcut declarații neașteptate despre viața sa sentimentală. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a afirmat că a făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual.

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune de televiziune.

A avut numeroase probleme de sănătate

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?