Categorii: Monden Vedete Romania

Care a fost cea mai mare sumă pe care Vali Vijelie a încasat-o după o cântare

Vali Vijelie a dat cărțile pe față în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, și a răspuns la cele mai incomode întrebări. 

Solistul de muzică de petrecere a fost invitat în platoul emisiunii ’40 de întrebări cu Denise Rifai’. Fără rețineri, el a dezvăluit că este împlinit din punct de vedere profesional, iar banii care îi intră în conturi nu sunt deloc de neglijat.

Vali Vijelie a spus că la prima lui cântare din tinerețe a încasat suma de 400 de lei. În prezent, el câștigă mii de euro pentru un singur spectacol.

Vali Vijelie, despre banii pe care îi încasează la cântări

Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Manelistul i-a specificat lui Denise Rifai că toți banii pe care îi scoate din cântări îi împarte cu colegii lui de trupă. Cu toate acestea, el nu a dorit să spună care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o la o cântare, afirmând doar că au fost mai multe.

‘Cea mai mare sumă cu care am plecat de la o petrecere, ca să fiu sincer, au fost mai multe. Dar nu e important, eu nu plec cu toți banii, eu împart cu toți colegii mei. Pentru mine, toate evenimentele sunt generoase. În primul rând, omul te plătește, 2 lei, 5 lei, că te plătește să cânți, și atunci, dacă ai să pui pe primul loc banii, tot timpul ai să pierzi.

Vizavi de dedicații, fiecare om, îmi place ce cântă x sau y, vreau să fiu atent cu el, să zic așa, îi dau o șpagă, să vadă cât de mult îl respect și îl iubesc’, a declarat cântărețul la Kanal D.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”