Categorii: Monden Vedete Romania

Când își va boteza Alina Ceușan copilul. ”Nu trebuie să fie mare tam-tam”

Alina Ceușan a dezvăluit când își va boteza băiețelul. Vedeta își dorește ca evenimentul să fie unul discret.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în data de 15 septembrie. Ea a adus pe lume un băiețel. Imediat după ce a devenit mămică, Alina Ceușan a dat publicității primele fotografii cu bebelușul ei, pe care l-a numit ”Rock Tisha”.Acum, Alina Ceușan  se pregătește de botezul micuțului.

”Pentru botez m-m gândit la un evenimt intim, foarte intim, în familie. Vom fi doar eu, Raul, nașii, părinții și frații. Am vrut să-l facem în aprilie, dar am zis că este foarte târziu”, a declarat Alina Ceușan la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, conform spynews.ro.

Alina Ceușan va face botezul acasă

Alina Ceușan a explicat că și-ar fi dorit să facă petrecerea de botez la un restaurant din Cluj, însă îl va face acasă. Vloggerița a mărturisit că nu vrea ca evenimentul să fie unul cu mare tam-tam.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Voiam să facem ceva asemănător cu ceea ce am făcut la cununia noastră civilă, tot restrâns, acasă, pe terasa noastră, însă momentan nu ne-am hotărât. Cel mai probabil o să-l facem acum, destul de repede pentru că au trecut cele șase săptămâni. Încă este o discuție, dar eu sunt de părere că botezul este făcut pentru a binecuvânta copilul, nu trebuie să fie mare tam tam, mai ales cu legile de față, este potrivit să fim doar în familie. Ne-ar fi plăcut să avem acest eveniment la restaurant, dar o să-l facem acasă, la Cluj”, a mai spus Alina Ceușan.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Viva, Carmen Grebenișan a afirmat că ea și iubitul ei vor fi nașii băiețelului Alinei Ceușan. ”Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!”, a spus Carmen Grebenișan.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR