Categorii: Monden Vedete Romania

Brigitte Pastramă, cu lacrimi în ochi când și-a adus aminte de mariajul cu Ilie Năstase: „Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta”

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au divorțat în urmă cu mai bine de patru ani, însă bruneta nu poate uita nici acum traumele prin care a trecut în timpul căsniciei cu fostul tenismen. Prin 2016, vedeta a fost diagnosticată cu tumori la sân, dar fostul ei soț nu i-a fost o clipă alături. Declarații halucinante! 

Brigitte Pastramă a fost diagnosticată cu trei tumori la sân

În cadrul podcastului „Taclale”, Brigitte Pastramă și-a deschis sufletul și a vorbit din nou despre mariajul eșuat cu Ilie Năstase. Bruneta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept, în anul 2016. La vremea respectivă, fostul tenismen nu a crezut-o și i-a spus că minte în legătură cu starea ei de sănătate. Singură și supărată, Brigitte a fost nevoită să meargă la Viena pentru mai multe investigații.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine. Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta.

Ea (n.r. Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive. Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a susținut Brigitte, în cadrul podcastului.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Amalia Năstase a făcut-o să sufere mult

Mai mult de atât, Brigitte Pastramă a mărturisit că mariajul ei cu Ilie Năstase a avut mult de suferit din cauza Amaliei, fosta lui nevastă. Bruneta a spus că aceasta ar fi răspândit zvonul că Brigitte minte în legătură cu tumorile de la sân.

„Până la urmă, m-am dus în Austria. Lui Ilie i se băga în cap că n-am nimic. Pe mine m-a ajutat foarte mult secretara domnului Țiriac, care a vorbit cu o doamnă care face o chimioterapie foarte bună pe chestia asta, la sân.

Vorbiseră, după ce mă operez, să mă duc să fac chimioterapie, undeva lângă Frankfurt. În septembrie, m-a programat domnul doctor la o biopsie, dar domnul de la biopsie mi-a zis să mă opereze direct”, a mai povestit Brigitte, cu lacrimi în ochi.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR