Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă la ziua de naștere a mamei lui Gabi Bădălău: „E aberant! Nu e adevărat!”

Zilele trecute, mama lui Gabi Bădălău, Rodica, și-a serbat ziua de naștere, la sala de evenimente pe care o deține familia în Bolintin. Marea absentă de la petrecere a fost chiar Bianca Drăgușanu, iubita afaceristului. Iată cum s-a întâmplat totul! 

Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la ziua de naștere a mamei lui Gabi Bădălău. Deși formează un cuplu cu afaceristul de aproape doi ani, se pare că relația dintre vedetă și viitoarea ei noră nu este una deloc bună. Rodica Bădălău, mama lui Gabi, și-a serbat ziua de naștere, însă a omis să o invite și pe Bianca Drăgușanu.

Rodica Bădălău continuă conflictul cu Bianca Drăgușanu

Se știe foarte bine că Rodica Bădălău nu o agreează deloc pe blondină, ba chiar a făcut mai multe acuzații grave la adresa ei. Când toată lumea credea că a fost îngropată securea războiului, se pare că lucrurile nu s-au schimbat deloc în bine, iar Rodica tot nu vrea să audă de vedetă. În schimb, Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu a existat niciodată o ceartă între ea și viitoarea soacră, ci doar a încercat cineva să bage râcă între ele.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„E aberant! Nu e adevărat! Acest subiect nu are legătură cu mine niciodată! Nu există acest scandal! Cineva care nu are ocupație, inventează subiecte. La cum sunt eu și mă știe toată lumea, mie dacă mi se spune ceva de genul, în secunda doi expun pe media, pe Instagramul meu și știe toată lumea dacă e adevărat sau nu.

Sunt persoana care nu se ascunde și nu își poate ascunde stările, nu am de ce. Dacă exista vreun conflict, eu îl dau la populație pe tavă. Nu există niciun conflict în momentul de față și aș ruga să nu mă provoace nimeni că dacă intri în mocirlă, te mănâncă porcii. Nu se ceartă nimeni cu nimeni”, declara vedeta cu ceva timp în urmă.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important