Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Bălan, detalii despre situația sa financiară. Câte proprietăți deține artista

Andreea Bălan a dat detalii despre situația sa financiară. Aceasta a dezvăluit câte proprietăți deține.

Cântăreața Andrea Bălan a mărturisit că a preferat să investească banii în imobiliare. Acesta a dezvăluit că deține mai multe proprietăți, o casă și două apartamente. „Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente”, a afirmat vedeta, citată de tvmania.ro.

”În rest, abia în ultimii ani am investit în mine. În show-uri, în ținutele de scenă, tot timpul am vrut să fie spectaculoase. Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața… uuu, ce bine! Ca un artist, trebuie să investesc”, a completat Andreea Bălan.

Care este relația dintre Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.  ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan, citată de click.ro.

“Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a completat vedeta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?