Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Bălan, despre viața sa sentimentală. ”Da, sunt curtată”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a făcut declarații despre viața sa sentimentală.  ”Da, sunt curtată”, a afirmat artista. De asemenea, Andreea Bălan a vorbit și despre o posibilă nouă căsătorie. Aceasta a fost măritată o singură dată și are două fetițe superbe, Ella și Clara, de care este foarte mândră.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Despre viața sa sentimentală a dat detalii cântăreața într-un interviu pentru revista Viva.  Întrebată dacă își mai dorește să se căsătorească, cântăreața a răspuns scurt și clar: ”Bineînțeles”.

Andreea Bălan, despre viața sa sentimentală. ”Un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”

”Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa mai sus-menționată.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cântăreața a fost întrebată dacă viața sentimentală reprezintă pentru ea o priorritate în prezent sau dacă lasă totul în voia destinului. ”Cred că destinul este scris de noi înainte să ne încarnăm într-o mică măsură, în rest avem liberul arbitru şi tot ceea ce trăim sunt manifestările noastre conştiente, dar mai ales inconştiente. Atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim, prin urmare orice situație din viaţa noastră a fost atrasă de noi, fiind pe o anumită frecvență energetică în acel moment. Orice este posibil în viață dacă ne dorim, simțim, credem, vizualizăm şi acționăm”, a explicat vedeta.

”Am învăţat să trăiesc prezentul şi să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu fetele mele şi cu persoanele pe care le iubesc. Îmi doresc să mă bucur de tot ceea ce am realizat până în prezent, sa fim sănătoși, iar restul va veni de la sine. Nu îmi lipseşte absolut nimic”, a încheiat artista.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?