Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Bălan, accident pe stradă. ”Am pupat bordura la propriu. Am avut nevoie de cusături de urgență”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, a avut parte de un accident în timp ce se plimba cu rolele împreună cu cele două fetițe ale sale. Vedeta a căzut și s-a lovit de o bordură, având nevoie ulterior de intervenția medicului. Artista a povestit, pe contul ei de socializare, ce s-a întâmplat. ”Am pupat bordura la propriu. Am avut nevoie de cusături de urgență”, a spus ea.

Andreea Bălan a trecut prin momente extrem de neplăcute în timpul unei ieșiri în aer liber împreună cu cele două fetițe ale sale, la o plimbare pe role.

Cântăreața a căzut și s-a lovit  de bordură, în urma accidentului având nevoie de intervenția medicului.

Andreea Bălan, accident pe stradă. ”Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata”

Andreea Bălan a povestit în mediul online ce s-a întâmplat. ”Ieri a fost o zi memorabila care va ramane intiparita un pic pe fata mea (la propriu) 😵‍💫 . La 3 minute dupa ce am facut aceasta poza vesela, am pupat bordura (la propriu) 🤯. Ca de, am crezut ca pe role e la fel ca pe gheata, dar am aflat ca e mai greu si cazaturile sunt si mai urate (ramai lipit de asfalt, nu aluneci😆) Am avut nevoie de cusaturi in urgenta, iar doctorul @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus 🥴 si ii multumesc pentru promptitudine”, a explicat vedeta.

”Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata 😂 In concluzie, cateodata nu sunt chiar wonderwoman, mai si cad (la propriu si la figurat), dar ma ridic si merg la doctor, sau imi sun grupul de suport (psihic) 😄 si imi revin instant, imi iau pelerina si zbor iar💪🏻🦸‍♀️ Noroc ca am filmari la Te cunosc de undeva saptamana viitoare si pana atunci imi trece 📺🙏🤗 Stay safe & take care when skateing ⛸🛼 Love you all ❤️ PS. Ella si Clara merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine 😂✨🤩”, a completat ea.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața a fost invitată, în urmă cu ceva timp, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a amintit și despre problemele cu care s-a confruntat la nașterea celei de-a doua fetițe. Artista a mărturisit că, din cauza problemelor medicale, nu mai poate avea copii.

“Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a adăugat ea.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?