Categorii: Monden Vedete Romania

Amintirile dureroase ale cântăreței Nico. ”A venit într-o perioadă foarte grea”

Cântăreața Nico, în vârstă de 51 de ani, a trecut prin momente extrem de dificile. Artista a mărturisit că tatăl său a încetat din viață când artista era însărcinată cu fiica ei, Alexandra. ”A venit într-o perioadă foarte grea”, a declarat Nico la emisiunea online găzduită de cântăreața Alexandra Ungureanu.

Nico, pe numele său întreg Nicoleta Matei, este căsătorită Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1. Artista consideră că una dintre cele mai mari reușite din viața sa a fost aceea de a-și întemeia o familie.

Prezentă la emisiunea online găzdută de cântăreața Alexandra Ungureanu – „Duet cu Alexandra”, Nico a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Artista a mărturisit că era însărcinată în patru luni și jumătate atunci când tatăl său a încetat din viață, la vârsta de 45 de ani.

 

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Amintirile dureroase ale cântăreței Nico. ”Eram însărcinată când tatăl meu a murit”

„Fiica mea a venit într-o perioadă foarte grea. Eram însărcinată când tatăl meu a murit, eram însărcinată în 4 luni jumate. Fetița mea a venit și ne-a liniștit. A fost un balsam pentru sufletul nostru, pentru toți din casă. Tatăl meu avea 45 de ani, era foarte tânăr. A fost aerul nostru și în continuare este. Este iubită de frații mei, de nepoții mei. Este un copil extraordinar!”, a declarat Nico, citată de revista Avantaje.

Nico a făcut declarații și despre cariera sa, amintindu-și de perioada în care a colaborat cu BUG Mafia, Cabron, Puya și La Familia. „În hip-hop mă regăsesc cel mai bine. Dar nu s-a vrut, casa de discuri n-a vrut, a vrut ceva comercial, de asta am schimbat atâtea stiluri muzicale. Dacă mă întrebi pe mine, aș cânta jazz. Atunci mi s-a propus chiar să rămân solista celor de la BUG Mafia. Nu pot să spun că-mi pare rău, pentru că am vrut să merg pe drumul meu”, a mai spus artista.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?