Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Amintirile Annei Lesko despre bunica ucraineană și bunicul rus. ”Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, a făcut dezvăluiri emoționante despre bunica sa ucraineană și bunicul rus. Anna Lesko este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene. ”Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile”, a mărturisit Anna lesko când a vorbit despre bunicii săi.

Anna Lesko este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

Pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina, Anna Lesko și-a amintit de bunicii săi – bunica sa a fost ucraineană, iar bunicul său a fost rus. Anna Lesko este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene. Printre altrele, Anna Lesko a povestit că bunicii ei au adoptat doi copii în urmă cu ani, pe timpul războiului.

Mărturia revoltătoare a șoferului începător din Timișoara, care a condus-o pe Moni spre moarte la doar 17 ani: „Nu aveam viteză, aveam...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Amintirile Annei Lesko despre bunica ucraineană și bunicul rus. ” Doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp”

”Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe… (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, atunci când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama”, a povestit Anna Lesko la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la pro TV, notează click.ro.

„Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria. Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp”, a completat artista.

FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?