Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Alina Sorescu, despre separarea de Alexandru Ciucu. ”Nu mă gândeam că o să ajung vreodată în situația asta”

Alina Sorescu, în vârstă de 36 de ani, a vorbit, la o emisiune de televiziune despre fostul său partener de viață, designerrul Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, împreună cu care are două fetițe. Acesta a fost primul an în care artista și-a aniversat ziua de naștere fără cel care i-a fost partener de viață.

Cântăreața Alina Sorescu a format o familie cu Alexandru Ciucu. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa. Despre cei doi s-a speculat, în ultima vreme, că s-ar fi separat. Deși mult timp niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau a infirmat zvonurile privind divorțul, recent s-a aflat că Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se separă.

Alexandru Ciucu i-a intentat un proces Alinei Sorescu și s-au întâlnit în instanță pentru a stabili custodia copiilor. Într-un mesaj transmis recent în mediul online, Alina Sorescu a precizat că a introdus acțiunea de divorț la începutul anului, iar cel care i-a fost partener de viață a cerut ca domiciliul celor două fetițe ale lor să fie la el. Instanța a decis în urmă cu ceva timp ca micuțele să rămână la artistă. Nemulțumit de această decizie, Ciucu a atacat-o în instanță, însă nici de data aceasta nu i-a fost dat câștig de cauză. Astfel, Alina Sorescu a bifat o nouă victorie în privința custodiei fiicelor sale. De curând, Alina Sorescu a afirmat că s-ar încerca discreditarea  după ce instanța a decis a doua oară ca domiciliul fetițelor să rămână la ea.

Alina Sorescu, despre separarea de Alexandru Ciucu. ”Nu sunt nici prima nici ultima femeie care trece printr-o astfel de situație”

Alina Sorescu și-a aniversat ziua de naștere în data de 14 iulie și a fost invitată la emisiunea ”Vortbește lumea”, de la postul de televiziune Pro Tv. Aceasta a fost prima aniversare pe care o petrece fără Alexandru Ciucu, cel care în acte încă îi este soț. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“E primul an fără el. Sunt ani și ani, perioade și perioade în viața oricui. Nu sunt nici prima nici ultima femeie care trece printr-o astfel de situație. Dar încerc să mă gândesc că totul va fi bine și sunt încrezătoare că lucrurile se vor așeza și vor intra pe un făgaș normal (…) Nu mă gândeam că o să ajung vreodată în situația asta, dar fetițele îmi dau puterea să aștept să treacă această perioadă sensibilă”, a declarat cântăreața la emisiunea respectivă.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO