Categorii: Monden Vedete Romania

Alina Laufer dă detalii despre gemenii săi. ”E cea mai frumoasă perioadă din viața mea”

Alina Laufer a venit cu gemenii săi în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer.

În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță.  Aceasta a fost prezentă alături de gemeni și de fiica sa cea mare în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D.

Alina Laufer dă detalii despre gemenii săi: ”Ne descurcăm onorabil și fără bonă”

La emisiunea ”Teo Show”, Alina Laufer a explicat cum se descurcă cu creșterea gemenilor.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

“E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii”, a spus aceasta, citată de click.ro.

“Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume”, a completat Alina Laufer.

“Pe Karina am lăsat-o și singură cu gemenii. Bine era și menajera în casă. A început unul cu sughițuri și i-a dat lămâie. Ilan e un tată foarte responsabil, schimbă scutece, mă ajută la băiță”, a încheiat vedeta.

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?