Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit ‘Asia Express’, sezonul 3! Patru echipe au trecut în semifinală

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit ‘Asia Express‘, sezonul 3! Cele două vlogerrițe din Cluj au fost eliminate din competiția de la Antena 1. Alex Abagiu-Radu Vlăduț și Speak-Ștefania au fost primii semifinaliști din sezonul 3, Drumul Comorilor.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit ‘Asia Express’, sezonul 3! Patru echipe au trecut în semifinală

Cursa celui mai dur reality-show, ‘Asia Express’, se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine a ajuns la final.

În ediția 28 din ‘Asia Express’, trei echipe s-au luptat pentru ultima șansă, pentru a-și asigura un loc în semifinală. Cuplurile au fost nevoite să gătească preparate tradiționale din Taiwan, însă au întâmpinat numai obstacole în cursa nebună.

Ce mâncare e asta, mă? Doamne ferește! Omletă cu niște muci cu stridii!’, a spus chef Sorin Bontea.

Din nefericire, ultima echipă care a ajuns la Gina Pistol a fost formată din Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, astfel că cele două blondine au părăsit show-ul ‘Asia Express’, sezonul 3.

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

‘Nu plânge, Gina! Am învățat că aici, la înmormântare, se face petrecere! A fost superb! Foarte faină experiența asta! Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe’, a spus Carmen Grebenișan, înainte de a-și lua la revedere de la ceilalți concurenți.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important