Categorii: Monden Stiri externe Vedete internationale

Will Smith, dezvăluiri din mariajul său. ”Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”

Starul american Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a dat detalii din mariajul său cu actrița jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani. „Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională… Ea a avut membri ai familiei sale care au avut relații neconvenționale”, a declarat starul hollywoodian într-un interviu.

Actorul american Will Smith și vedeta hollywoodiană Jada Pinkett Smith s-au căsătorit în decembrie 1997 și au doi copii împreună: un băiat, Jaden Smith, și o fiică, Willow Smith, născuți în 1998, respectiv 2000.

Starul a dezvăluit într-un interviu că el și soția sa au decis la un moment dat în timpul căsătoriei lor să nu practice monogamia, transmite Hotnews.

„Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională…Ea a avut membri ai familiei sale care au avut relații neconvenționale”, a mărturisit Will Smith, în cadrul unui interviu acordat pentru revista GO.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Will Smith, dezvăluiri din mariajul său. ”Am avut discuții interminabile despre ce înseamnă o relație perfectă”

„Așa că ea a crescut într-un mod care a fost foarte diferit de cel în care am crescut eu. Am avut discuții interminabile despre ce înseamnă o relație perfectă. Care este modul perfect de a interacționa ca și cuplu?”, a mai declarat Will Smith despre căsnicia sa cu Jada Pinkett Smith.

„Și pentru o parte însemnată a relației noastre am ales monogamia, fără a crede însă că monogamia este singura variantă de relație perfectă”, a adăugat binecunoscutul star hollywoodian.

FOTO: Hepta

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important