Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Vladimir Putin vrea să o trimită la închisoare pe “fina” lui. Femeia a devenit cea mai tânără candidată la președinția Rusiei din istorie

Acuzată de “răspândirea de neadevăruri despre agențiile guvernamentale”, Ksenia Sobchak, cunoscută de mulți drept “fina” lui Vladimir Putin, riscă până la trei ani de închisoare. Ea a spus: “Sunt rusoaică, sunt cetățean al Rusiei, nu emigrez nicăieri, nu am alte cetățenii”.

Ksenia Sobchak, ‘fina’ lui Vladimir Putin și principala femeie politician de opoziție din Rusia, riscă să fie trimisă la închisoare de către poliția liderului rus.

Jurnalista a devenit cea mai tânără candidată la președinția Rusiei din istorie, la 36 de ani, și a fost acuzată de “răspândirea de neadevăruri despre agențiile guvernamentale”, faptă care ar putea să o plaseze în spatele gratiilor pentru o perioadă de până la trei ani, potrivit dailystar.co.uk.

Tatăl jurnalistei a fost profesorul de drept al președintelui rus

Sobchak îl cunoaște pe Putin încă din copilărie, iar tatăl ei a fost profesorul de drept al președintelui rus la Universitatea de Stat din Leningrad.

Pentru mulți, bărbatul de 69 de ani este considerat nașul ei datorită relației sale apropiate cu tatăl ei, Anatoli.

“Nu emigrez nicăieri”

Zvonurile legate de plecarea lui Sobchack din Rusia la începutul războiului s-au răspândit, dar au fost repede puse la punct de prezentatorul TV.

Ea a spus: “Sunt rusoaică, sunt cetățean al Rusiei, nu emigrez nicăieri, nu am alte cetățenii”.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Acuzată de “răspândirea de neadevăruri despre agențiile guvernamentale”

“Dovezile” presupusei sale infracțiuni au fost trimise la Comitetul rus de anchetă care examinează infracțiunile grave comise de poliție.

Sobchak este investigată în temeiul unui articol care acoperă “difuzarea publică de informații false în mod deliberat despre executarea autorității sale de către o agenție guvernamentală”.

Această lege a fost legiferată după începerea războiului cu Ucraina, care este însoțită de o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.

Un raport al TASS afirmă că Sobchak le-a spus anchetatorilor poliției că “era pregătită să își asume responsabilitatea, deoarece platforma pe care a apărut falsul nu are administratori, iar povestea nu avea editori sau regizori video”.

În ciuda faptului că i-a criticat politica și a candidat împotriva lui Putin la alegerile prezidențiale din Rusia din 2018, acest lucru nu a deteriorat relațiile dintre el și familia ei.

Bunăvoința lui Putin față de familie a mers atât de departe încât l-a scos pe tatăl ei din Rusia pentru tratament medical atunci când Sobchak era căutat pentru presupusă corupție.

Ksenia a ieșit pe locul patru la alegerile prezidențiale din Rusia din 2018, după cum a declarat la acea vreme: “Într-un sistem creat de Putin, este posibil ca doar Putin să câștige. Sunt realistă cu privire la cine va deveni președinte”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR