Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

FOTO. Vladimir Putin a concediat un iepuraș Playboy. Tânăra lucra pentru guvernul rus. „Mi-am pierdut rușinea în fața întregii țări”. Cum arată femeia

Un scandal a izbucnit în Rusia. De data aceasta, un fotomodel în vârstă de 30 de ani susține că a fost concediat de la jobul ei „secret”,  de președintele Vladimir Putin, după ce șeful de la Kremlin văzuse câteva fotografii nud cu ea, trimise la revista „Playboy”.
Anna Anufrieva a rămas fără loc de muncă, fără iubit, fără apartament și fără familie. Cu toate acestea, tânărul de 30 de ani nu regretă că a încercat să fie un iepuraș Playboy.

Anna Anufrieva are 30 de ani și până acum trei ani a lucrat într-un serviciu „secret” în cadrul guvernului rus condus de președintele Vladimir Putin, care își menține escalada armată pe teritoriul ucrainean, potrivit dailystar.co.uk.

Un angajat de-al lui Vladimir Putin, fotografii în reviste pentru adulți

Anna este originară din Tyumen în Siberia și tocmai când avea 27 de ani, a decis să-și încerce norocul ca model Playboy și a pozat goală într-o fotografie pe care a trimis-o celebrei reviste pentru bărbați; Cu toate acestea, „îndrăzneala” ei a ajuns la urechile superiorilor ei și a început să experimenteze un calvar.

Pe lângă faptul că avea probleme cu superiorii ei din guvernul rus, Anna a trebuit să facă față și nemulțumirii propriei familii. Modelul aspirant al celebrului brand de conținut pentru bărbați a suferit până la punctul de a se confrunta cu probleme de sănătate. „Mi-am pierdut rușinea în fața întregii țări”, a spus femeia, fost angajat al guvernului rus.

Consecințele pozelor în reviste pentru adulți

Anna și-a amintit că, din 2019, a început să sufere consecințele pentru că a pozat pentru revista pentru bărbați, mai ales pentru a continua să plătească creditele ipotecare la casa ei.

„Nu am unde să locuiesc. Fără slujbă, fără iubit, fără apartament. Parcă aș fi comis o crimă. Din cauza acestui scandal și a pierderii în greutate, am avut probleme cu menstruația.”

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Anna a adăugat că propriul ei tată a încetat să mai comunice cu ea, spunându-i acestuia că și-a pierdut rușinea în fața întregii țări. Ea a declarat că de la „scandal”, nimeni nu a mai vrut să o angajeze după ce a fost concediată de guvernul Putin,

„Nimeni nu vrea să mă angajeze și mi-aș dori ca ei să declare clar că a fost din cauza scandalului… Dar ei oferă zeci de motive”.

Anna lucra pentru un „serviciu secret de stat” când a trimis imaginile nud la Playboy în cadrul unui concurs online.

Supărată, Anna s-a întrebat de ce doar femeile care sunt recunoscute ca modele, actrițe, antrenori de fitness sau bloggeri își pot arăta corpul fără a trebui să suporte consecințe grave.

Deși nu a intrat în top 10 al concursului pentru a face parte din calendar, Anna nu regretă nimic și acum își concentrează eforturile pe rețelele de socializare, unde continuă să își expună stilul.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat