Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Viviana Sposub va avea emisiune la Kanal D. Câți bani câștigă colegii de platou ai vedetei

Iubita lui George Burcea va avea emisiune la Kanal D. Vedeta va prezenta o emisiune nouă la Kanal D, împreună cu Bursucu și actorul de stand-up George Tănase. Se pare că Viviana Sposub a stârnit interesul Kanal D. Câți bani câștigă Bursucul la Kanal D

Numărul vedetelor care renunță la Antena 1 și preferă Kanal D este în creștere. După ce Dan Negru a dat Antena 1 pe Kanal D fără să clipească, este rândul Vivianei Sposub să bată palma cu postul TV.

Potrivit FANATIK, Kanal D va avea propria emisiunea matinală care, cel mai probabil, o să intre pe același interval orar cu emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Viviana Sposub va avea emisiune la Kanal D

În cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil”, se pare că Viviana Sposub a stârnit interesul Kanal D. Partenera lui George Burcea are toate ingredientele pe care postul TV le caută – carismă, bună dispoziție și lipici la public -.

Viviana Sposub  va fi colegă de platou cu Bursucu, care a intrat în echipa Teo Show în 2015.

Câți bani câștigă Bursucul la Kanal D

Potrivit fanatik.ro, PRO TV i-ar fi propus lui Bursucu să renunțe la Kanal D și să revină la sediul din Pache Protopopescu. Bursucu a fost coregraf în perioada emisiunii ”Dansez pentru tine”.

Însă, televiziunea Kanal D i-a mărit salariul coregrafului, care ar câștiga în prezent 7.000 euro pe lună.

Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe și posteriorul de 30.000 € 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ruxi este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi este marea câștigătoare a sezonului care sâmbată seară a luat sfârșit. Concurenta este cea mai stilată celebritate din România. Aceasta a ajuns la pasul final alături de Viviana Sposub, însă fanii au votat, iar procentele și-au spus cuvântul.

În cursa pentru marele premiu au rămas doar cinci concurente. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt celebritățile care s-au luptat pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Viviana Sposub a publicat câteva filmulete făcând câteva mărturisiri emoționante despre tot ce s-a întâmplat în Marea Finală.

Primele declarații ale Vivianei Sposub, după ce a pierdut la „Bravo, ai stil! Celebrities”

“Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fata voastră pentru că ați fost alături de mine pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat, sunt fericită că v-am câstigat pe voi, le felicit pe fete.

O felicit pe Ruxi, vă mulțumim că ne-ați urmărit. O să închei prin a vă mulțumi și sper că o să fiți alaturi de mine și în viitoarele proiecte. Pregătesc o grămadă de lucruri frumoase pentru voi. Doamne ajută pentru țoață lumea, vă iubesc și vă mulțumesc!”

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat