Categorii: Monden Vedete Romania

Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți. ”Dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!”

Viorica de la Clejani a răbufnit în timpul unei transmisiuni în direct din fața casei sale. Artista a ajuns la capătul puterilor și a cerut ca copiii ei să fie lăsați în pace.

Incidentul a avut loc în timp ce Ioniță de la Clejani, soțul Vioricăi, dădea un interviu în direct, din fața casei, pentru emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1. Artista a ieșit din casă extrem de nervoasă și a răbufnit.

”Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace. Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…) Am rugămintea, în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit spynews.ro.

Artista și-a cerut scuze pentru izbucnirea pe care a avut-o, mărturisind că familia ei se află într-o continuă stare de strs după scandalul iscat în urma accidentului de mașină provocat de fiica sa.

”Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!”, a adăugat ea.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Margherita a făcut accident cu mașina. Rezultat pozitiv la DrugTest

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Reacție violentă după accidentul Margheritei

Viorica de la Clejani a reacționat violent și la adresa reporterilor care au venit în fața casei sale după ce Margherita a făcut accident de mașină în Capitală. Despe reacția ei a vorbit Viorica de la Clejani într-un mesaj transmis ulterior.

”După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla și mi-am ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în fața casei mele de dimineață și până seară…
Se speculează multe în presă pentru rating??

Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât.
Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne facem că nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară. ♥”, a afirmat Viorica de la Clejani.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?