Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Mașina Oanei Zăvoranu, lovită în parcare. Vedeta a depus plângere la poliție

Oana Zăvoranu este foc și pară după ce mașina i-a fost lovită de un șofer în parcare, în fața casei.

Oana Zăvoranu a postat pe contul său de Instagram o filmare în care se vede cum un șofer i-a lovit mașina în parcare. Imaginile au fost surpinse de camerele de supraveghere.

„Eu n-am văzut, în direct, toată faza. Administratotul nostru i-a spus lui Alex vezi că a lovit cineva mașina. Imediat a pus pe CD toată întâmplarea care e de un minut. I-am luat instantaneu numărul de înmatriculare… Coborând, vorbind cu paznicul mi-a spus: Măi Oana, lași omul fără carnet, un amărât care livrează la o fimă de catering”, a povestit vedeta la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

Oana Zăvoranu, după ce mașina i-a fost lovită în parcare: ”E vorba de tupeu, de indolență”

Oana Zăvoranu s-a declarat dezamăgită de comportamentul șoiferului care i-a lovit bolidul de lux, afirmând că acestuia nu i-a păsat de incidentul pe care l-a provocat.

„Ideea este alta, ni se poate întâmpla tuturor. Cu toate omul se joacă, față spate, stânga dreapta. Acolo era loc suficient. Nu era un loc strâmt de n-avea vizibilitate.

Nu cred că a făcut-o intenționat, dar ideea este alta. Ni se poate întâmpla, oricăruia dintre noi, să dăm cu spatele și să lovim o mașină. Te oprești, pe mine asta m-a iritat și m-a determinat să fac publică toată treaba asta. M-a iritat că a venit paznicul la el și l-a întrebat: ”Domnule ce faci?”. El s-a uitat ca vițelul la poarta nouă și a întrebat: ”Unde este strada…” păi până la strada aia, ai lovit o mașină. A aruncat aceeași privire și a plecat mai departe.

Nu mă uit, nu las un număr de telefon, nu cer niște scuze, că-s obosit…Este vorba de tupeu, de indolență. Este ceea ce caracterizează, din păcate, o mare categorie a societății noastre, indolența: nu e lucrul meu, nu mă interesează”, a mai spus vedeta.

Oana Zăvoranu a anunțat că a depus plângere la poliție. „Am mers la poliție am relatat exact cum s-au întâmplat lucrurile și urmează să fie chemat luni la prima oră persoana în cauză”, a declarat Oana Zăvoranu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat