Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Gestul făcut de Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui său. 11 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu și-a omagiat tatăl, de la doispariția căruia au trecut 11 ani. Artistul a fost la mormântul celebului său tată, regretatul interpret de muzică populaă Ion Dolânescu.

Ionuț Dolănescu a mers la mormântul tatălui său, alături de cel care a fost duhovnicul acestuia, Emil Cărămizaru, și s-a rugat.

”Azi, 19 MARTIE, am săvârșit o RUGĂCIUNE, ÎMPREUNĂ cu Părintele Duhovnic al Tatălui meu, Pr. Prof. EMIL CĂRĂMIZARU, la mormântul iubitului meu tată, marele ARTIST Ion Dolănescu, la împlinirea a 11 ani de când EL a plecat în Împărăția SFÂNTĂ a lui DUMNEZEU.
Cea mai mare Voce a folclorului ROMÂNESC cântă acum cu îngerii, în Rai. Veșnică să-i fie pomenirea!”, le-a împărtășit Ionuț Dolănescu celor care îl urmăresc în mediul online.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ion Dolănescu a fost unul dintre cei mai mari artiști de muzică populaă pe care i-a avut România. A înregistrat, de-a lungul carierei sale, nu mai puțin de 50 de albume, pe discuri de vinil și CD. Ion Dolânescu a încetat din viață îmn data de 19 martie 2009, în urma unei afecțiuni cardiace. Este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?