Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Cum s-a filmat Vica Blochina. A făcut senzație pe net!

Vica Blochina a făcut furori pe internet cu o filmare în care își etalează formele într-o salopetă de culoare neagră.

În înregistrarea respectivă, Vica Blochina face paradă cu formele sale îmbrăcată într-o salopetă modelatoare pentru care face reclamă și despre care spune că da posteriorului un aspect bombat.

Postarea vedetei a stârnit interesul internauților, primind numeroase aprecieri. ”Bagă un clip când te dezbraci”, ”Ce frumoasă ești”, ”Superbitate maximă”, sunt unele dintre mesajele primite de Vica Blochina.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce a spus Vica Blochina despre Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Invitată recent în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR