Categorii: Monden Știri Vedete Romania

VIDEO / Aurel Pădureanu, deranjat de artiștii care au imitat-o pe Cornelia Catanga la ”Te cunosc de undeva”. ”Dar ăsta este un neica nimeni”

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 72 de ani, a fost deranjat de modul în care Johnny Romano a imitat-o pe Cornelia Catanga, regretata lui soție, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Johny Romano a imitat-o pe Cornelia Catanga împreună cu Rona Hartner, cea cu care face cuplu la show-ul transformărilor.

În acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva, Rona Hartner și Johny Romano au interpretat-o pe Cornelia Catanga la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Prestația lui Johny Romano, care a imitat-o pe Cornelia Catanga, l-a deranjat pe Aurel Pădureanu, care a fost partenerul de viață al regretatei artiste.

Aurel Pădureanu, deranjat de artiștii care au imitat-o pe Cornelia Catanga la ”Te cunosc de undeva”. ”Dar panarama asta cine este să facă glume proaste pe seama soției mele? ”

”Pe soția mea, Cornelia Catanga au mai imitat-o și alți artiști, tot la emisiunea Te cunosc de undeva. Dar ăsta este un neica nimeni. Cine a auzit de Johny Romano? Și Connect-R m-a deranjat atunci când a imitat-o. Și Cornelia trăia, pe atunci. Dar i-am spus în particular, când l-am întâlnit la un eveniment că nu e frumos că a râs de boala cu ochii a Corneliei, că nu vedea bine!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru revista Viva.

”Pe Cornelia au mai imitat-o nume mari ca Marcel Pavel și Monica Anghel sau Pepe. Artiști, nu păcălici! Dar ei nu au făcut bășcălie! Nu au luat-o în râs! Dar panarama asta cine este să facă glume proaste pe seama soției mele? Inițial, am vrut să tac, dar când mi-a arătat băiatul că a publicat și pe TikTok un filmuleț la mișto, nu m-am mai abținut. Vrea să se facă cunoscut pe numele Corneliei, vorba băiatului meu, Alexandru. Rona a fost prietenă cu Cornelia. A cântat frumos. Dar individul acesta se prostea! L-a lăudat una care nu e nici cal și nici măgar! Să îi fie rușine!”, a mai spus acesta.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR