Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a venit la ”Chefi la cuțite”. A dezvăluit de ce a fost nevoită să renunțe la sportul de performanță

Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a venit la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Fosta sportivă a dezvăluit prin ce drama a trecut și care a fost motivul pentru care a renunțat la sportul de performanță.

Alexandra Cătineanu a decis să își încerce norocul cu o rețetă mai specială de pizza, făcută cu blat de conopidă. Odată ajunsă în fața celor trei bucătari, Alexandra Cătineanu a povestit că a fost membră a lotului național de handbal. Accidentările și faptul că a avut nevoie de patru operații la același genunchi au făcut-o să renunțe la sportul de performanță.

„Niciodată nu te gândești ca sportiv că după o accidentare nu o să-ți mai revii”, a spus ea.

Alexandra Cătineanu a povestit despre drama prin care a trecut

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Am făcut sport de performanță, am fost componenta lotului național de handbal, am fost vicecampioană europeană și cea mai bună extremă din Europa pe postul meu, ceea ce este o mândrie. Dar din cauza unei accidentări nefericite, cariera mea s-a întrerupt. Mi-a tăiat aripile. Și atunci am fost nevoită să o iau pe alt drum”, a povestit Alecandra Cătineanu la show-ul de la Antena 1.

”Am patru operații la același genunchi. Și mai trebuia să mai fac încă două. Operația a fost nereușită… M-am trezit la 19 ani cu patru operații. Și nu îmi mai dădea nimeni nicio șansă… Am evitat să vorbesc despre lucrurile acestea de-a lungul timpului. Eu sunt fericită pentru ce am realizat, sunt fericită pentruy toate experiențele pe care le-am avut pentru că ele m-au făcut ceea ce sunt. Când mă uit la un teren de handbal sau îmi văd fostele colege la un meci, acum simt doar bucurie, dar o perioadă nu am putut să mă uit. Simțeam că trebuie să fiu acolo și nu înțelegeam de ce nu sunt”, a adăugat ea.

În prezent, Alexandra Cătineanu face make up și este într-o companie de travel. Pentru rețeta inedită pregătită la emisiunea ”Chefi la cuțite”, concurenta a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiție.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important