Categorii: Monden Vedete Romania

Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă. ”Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su”

Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei, Edan, pe care îl are din povestea de dcragoste pe care a trăit-o cu fostul fotbalist și actual antrenor Victor Puițurcă. Edan a împlinit 14 ani. ”Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su” , a declarat Vica Blochina la o emisiune de televiziune.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Edan, băiatul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, a împlinit 14 ani și trebuie să-și facă buletinul. Vica Blochina a vorbit despre acest lucru la o emisiune de televiziune.

Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă. ”Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu”

Vica Blochina a explicat că nu i-a făcut încă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă pentru acest lucru presupune foarte multă alergătură, iar deocamdată vrea să se bucure de vacanțe.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, potrivit click.ro.

Vica Blochina, despre cel mai greu moment pe care l-a trăit din cauza lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a dezvăluit recent, la o emisiune de televiziune, care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit din cauza lui Victor Pițurcă. Acesta nu uită momentul în care Victor Pițurcă a venit să facă testul de paternitate la IML.

”Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic nu știa. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: tati, sunt eu Edan! A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat”, a declarat Vica Blochina.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR