Categorii: Monden Vedete Romania

Vica Blochina, război dur cu administratorul blocului în care locuiește. Vedeta îl acuză că a furat-o, iar paguba este enormă

Vica Blochina nu a scăpat de problemele pe care le avea cu administrația blocului în care locuiește. La începutul acestui an, vedeta a fost dată în judecată de asociația de proprietari, pentru neplata întreținerii. Se pare că fosta lui Pițurcă avea datorii mari, deși duce o viață de lux și călătorește destul de des în străinătate. Acum, blonda este iar foc și pară pe administratorului blocului! 

Vica Blochina nu are deloc liniște! Vedeta de televiziune a pierdut al treilea proces cu asociaţia de proprietari a clădirii în care locuiește și a fost la un pas să fie evacuată, pentru că avea datorii uriașe.

Din nefericire, blondina nu s-a lăsat și îl acuză acum pe administratorul blocului că i-a furat toate bunurile pe care le avea depozitate în boxa de la subsol.

Vica Blochina i-a deschis proces penal administratorului blocului în care locuiește

Mai mult de atât, ea a precizat că a ajuns la zero cu datoriile pe care le avea la întreținere. Din acest motiv, a decis să-l dea în judecată pe administrator.

„Administratorul este dat în judecată și i s-a făcut plângere penală pentru minciuni, calomnii și pentru furat, pentru că ne-a furat, dar asta este o altă poveste. Dacă o să sunați, o să vedeți că la mine este totul la zero, adică chiar nu am datorii și mă deranjează pentru că în fiecare an, eu am pătit cam 30.000 de lei și le-am făcut un salariu foarte mare pentru că nu am putut să mă înțeleg cu ei.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ultima noastră factură a fost de 32.000 de lei! Sunt bani foarte mulți și am încercat să mă înțeleg cu ei și anul trecut. A spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile, 10.000 de euro! Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate și așa că nu are nicio șansă să scape”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

Vica Blochina nu vrea ca fiul ei să urmeze cariera tatălui său

În 2011, Vica Blochina îl dădea în judecată pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternităţii fiului ei. Instanța i-a dat câștig de cauză, iar în 2014, fostul antrenor a cerut custodia comună a băiatului. În prezent, Edan și Victor Pițurcă au o relație apropiată.

Băiatul va împlinit în curând 15 ani, iar de la vârsta de 7 ani face fotbal. În schimb, mama lui nu și-ar dori ca fiul ei să fie în lumea sportului.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă.”, a declarat Vica Blochina, potrivit Click!

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?