Categorii: Monden Vedete Romania

Vestea dată de Andreea Antonescu după scandalulul cu iubitul. ”Vezi ce am făcut”

La câteva zile după ce a sunat la poliție pentru a anunța că a fost sechestrată de iubit, Andreea Antonescu a încercat să distragă atenția fanilor cu o altă veste.

Andreea Antonescu și-a anunțat prietenii din online că săptămâna trecută și-a făcut un nou tatuaj. Acesta este cel de-al optulea al cântăreței.

”Sunt foarte fericită de fiecare dată când îmi fac un tatuaj nou, iar săptămâna trecută am ajuns la cel cu numărul opt”, a spus Andreea Antonescu.

Noul tatuaj al vedetei este la încheietura mâinii drepte.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

O parte dintre fanii au felicitat-o pentru nou desen de pe corp, însă alții i-au reamintit de incidentul în care a fost implicată: ”Îți cam dai cu stângul în dreptul”, ”Bea și tu apă… și fumează legale dacă altceva nui-ți priește. Și sună la 8989 nu la 112”, ”Eu zic să nu mai bei și să nu mai suni la 112”.

În urmă cu câteva zile, Andreea Antonescu a sunat la 112, unde a anunțat c a fost sechestrată de iubitul ei, Ștefan Manolache, în apartamentul acestuia din Iași. Ulterior, artista a spus că a fost vorba despre o neînțelegere. În urma incidentului, artista a primit o amendă usturătoare.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?