Categorii: Monden Vedete Romania

Veste mare primită de Culiță Sterp la ”Survivor România”. A aflat că va fi tată de băiat

Culiță Sterp a primit o veste extraordinară la ”Survivor România”. Acesta a aflat că va deveni tată de băiat.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a câștigat jocul de comunicare de la concurs. Astfel, concurenții au primit fotografii de la familiile lor. Culuță Sterp a fost printre cei mai emoționați. partenera sa de viață, Daniela Iliescu, i-a trimis o fotografie de la ecograf și concurentul a aflat astfel că va fi tată de băiat.


Veste mare primită de Culiță Sterp la ”Survivor România”. ”Băi, nu cred”

Culiță Sterp a fost în culmea fericirii când a aflat că va fi tată de băiat. Concurentul a mărturisit că, inițial, a știut că va devenic tată de fată. Culiță Sterp  a afirmat că în momentul în care a afla că va avea băiat s-a gândit să nu fie vorba despre o farsă de 1 aprilie.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e!”, a spus acesta, citat de wowbiz.ro.

„Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte. Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”, a completat Culiță Sterp.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”