Categorii: Monden Vedete Romania

Veronica Măgureanu, despre accidentul teribil pe care l-a provocat. ”O lună de zile am fost în șoc”

Veronica Măgureanu, partenera de viață a interpretului de muzică populară Constantin Măgureanu, a făcut declarații despre accidentul teribil în care a fost implicată în urmă cu câteva luni.

În luna iulie, soția solistului de muzică populară Constantin Măgureanu a lovit mortal un tânăr cioban în vârstă de 26 de ani.

Veronicăi Stafie Măgureanu i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și este pasibilă de închisoare. Aceasta se afla la volanul mașinii, și conducea dinspre Teleorman spre București. Pe DN65, ea nu a văzut turma de oi și nici ciobanul care încerca să gonească animalale de pe carosabil, și a intrat direct în bărbat. În urma impactului puternic, tânărul în vârstă de 26 de ani, din comuna Putineiu, a decedat pe loc.

Veronica Măgureanu a vorbit despre accidentul în care a fost implicată în cadrul unui interviu pe care l-a acordat la TV.

„Am de 20 ani permis, n-am zgâriat niciodată mașina, sunt foarte precaută mai ales când sunt cu copiii în mașină. S-a întâmplat pe un drum național, mi-au sărit din partea dreaptă niște oi pe mașină. Oile au sărit pur și simplu pe mașină, n-am frânat, nu am avut nici reacție de a frână. Cum să frânez când într-o fracțiune de secundă îți sar niște oi pe capotă și pe parbriz”, a spus VeronicaMăgureanu, citată de spynews.ro.

Veronica Măgureanu: ”Poate că Dumnezeu a vrut să mă zguduie puternic”

Soția lui Constantin Măgureanu a explicat că a aflat despre ciobanul care a murit în urma accidentului de la asistentele de pe salvare.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe mașină, nimic călcat cu roțile. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa să nu am ceva pe conștiință că aș fi călcat pe ceva. În acele oi mai există și un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de mașina mea, a fost în șanț și probabil au ricoșat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am știut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus”, a afirmat Veronica Măgureanu.

Aceasta a mai explicat că a fost la terapie psihologică timp de câteva săptămâni.

„Poate că Dumnezeu a vrut să mă zguduie puternic, pentru că am fost zguduită puternic. Acum două luni s-a abătut un necaz asupra mea, dar Dumnezeu a vrut să mă zguduie și să-mi spună: ”Hei, trezește-te la realitate, draga mea!” Dumnezeu mi-a arătat în acea secundă că m-a iubit în momentul oportun, în momentul crucial din viața mea, mie și fiului meu. Eu, astăzi, puteam să nu mai fiu aici. O luna de zile am fost în șoc, eu și copilul meu cel mic. Timp de trei săptămâni am făcut terapie psihologică”, a mai declarat partenera de viață a lui Constantin Măgureanu.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?