Categorii: Monden Vedete Romania

Unde a dispărut fosta ispită de la PRO TV Cosmina Păsărin. Cum arată și din ce face bani acum

Cosmina Păsărin, în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, după ce a fost ispită la o emisiune de televiziune. De ceva vreme, vedeta stă departe de lumina reflectoarelor.

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV.

Ulterior, Cosmin Păsărin a avut o relație de peste 10 ani cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV.

„Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

S-a pregătit pentru a deveni organizator de nunți

În urmă cu ani, Cosmina Păsărin era nelipsită de la evenimentele mondene, însă de ceva vreme aceasta a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Departe de lumea mondenă, Cosmina Păsărin s-a pregătit pentru a deveni organizator de nunți.

”Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente… M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, spunea Cosmina Păsărin într-un interviu pentru Antena Stars, anul trecut.

„Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora”, mai declara fosta ispită.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR