Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un primar s-a căsătorit cu un aligator. Reptila a fost îmbrăcată în mireasă

Incidentul a avut loc într-un mic sat de pescari, Oaxaca, în Mexic, unde primarul din San Pedro Huamelula, Victor Hugo Sosa, s-a căsătorit cu un aligator în vârstă de șapte ani, care era îmbrăcat ca o mireasă în alb. El chiar a sărutat reptila (micuța prințesă) a cărei gură era închisă. Videoclipul ceremoniei a fost distribuit de Reuters și a devenit viral pe internet.

Printre numeroasele videoclipuri care au apărut în ultimele zile, acesta a atras atenția tuturor dintr-un motiv unic. Se întâmplă să fie cel al unui primar mexican care s-a căsătorit cu un aligator în cadrul unor ritualuri străvechi. Incidentul a avut loc într-un mic sat de pescari, Oaxaca din Mexic, unde primarul din San Pedro Huamelula, Victor Hugo Sosa, s-a căsătorit cu un aligator care era îmbrăcat ca o mireasă în alb. El a sărutat reptila (mica prințesă) a cărei gură era închisă.

Videoclipul ceremoniei a fost distribuit de Reuters și a devenit viral pe internet. Tradiția de a se căsători cu un aligator datează de secole, din perioada prehispanică, și are loc în comunitățile indigene Chontal și Huave din statul Oaxaca. Aceasta se face pentru generozitatea naturii.

“Reptila este o zeitate”

Reuters precizează că se crede că reptila este o zeitate care o reprezintă pe mama Pământ. Unirea celor doi marchează alăturarea oamenilor cu divinitatea. Ceremonia a avut loc în prezența trompetelor, a tobelor și a petrecăreților care dansau. Primarul a purtat mireasa în brațe în timp ce traversa strada.

În timp ce a distribuit videoclipul, Reuters a scris pe Twitter alături: “Într-un ritual vechi, un primar mexican s-a căsătorit cu mireasa sa aligator pentru a-și asigura abundența. Victor Hugo Sosa a pecetluit nunta sărutând botul aligatorului”.

 

 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

 

“Cerem naturii suficientă ploaie, suficientă mâncare, să avem pește în râu”

Nașa care a organizat nunta, Elia Edith Aguilar, a declarat pentru Reuters: “Îmi dă atât de multă fericire și mă face să fiu mândră de rădăcinile mele. Este o tradiție foarte frumoasă”.

Între timp, Mosa a spus: “Cerem naturii suficientă ploaie, suficientă mâncare, să avem pește în râu”.

Imediat ce a fost împărtășit, s-a răspândit pe internet ca un foc. În scurt timp, videoclipul a primit aproape mii de aprecieri și i-a lăsat pe internauți confuzi și amuzați.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?