Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un prezentator meteo a fost concediat după ce șeful lui a primit filmări cu el de pe un site pentru adulți

Un meteorolog din New York vorbește deschis – și ia măsuri legale – după ce a fost concediat de la locul de muncă pentru că a apărut pe un site pentru adulți. Videoclipul a ajuns și la mama bărbatului. ”Nu am fost plătit pentru acest lucru. A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru. Angajatorul meu a aflat, am fost suspendat și apoi concediat”.

Într-o postare pe Instagram, Erick Adame, care lucrează în televiziune de peste 15 ani și prezintă rubrica meteo de la Spectrum News NY1 – un canal fondat de Time Warner Cable – de 5 ani, a anunțat că a fost concediat.

„Recent am fost concediat din postul de meteorolog de la Spectrum News NY1 din New York. Profit de această ocazie pentru a-mi face cunoscută varianta și să nu-i las pe alții să spună povestea vieții mele”, a spus Erick Adame.

”A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru”

„Pe acest site, m-am expus în fața camerei, pentru alți bărbați, comportamentul compulsiv. Eram acasă și a fost o acțiune consimțită de ambele părți. Nu am fost plătit pentru acest lucru. A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru. Angajatorul meu a aflat, am fost suspendat și apoi concediat”, a mai spus Adam.

Potrivit mai multor publicații, inclusiv New York Post și Daily Beast, Adame a intentat un proces împotriva site-ului și i-a cerut unui judecător din Manhattan să oblige site-ul să dezvăluie identitatea utilizatorului care a trimis anonim imagini de pe site angajatorului său și mamei sale.

Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

”Nu îmi cer scuze pentru că sunt gay”

În postarea sa, Adame a recunoscut că acum primește ajutor profesional și că, în calitate de “figură publică”, există “anumite responsabilități care vin împreună cu privilegiul de care m-am bucurat”.

„Dar, permiteți-mi să fiu clar cu privire la un aspect: nu îmi cer scuze pentru că sunt în mod deschis gay”.
Adame și-a încheiat postarea cu un apel emoționant către viitorii angajatori.

El a scris: “Vă rog să mă judecați în funcție de sutele, miile de ore de televiziune de care sunt atât de mândru și pentru care angajatorii mei m-au lăudat întotdeauna, și nu pentru  cele câteva minute de videoclip pe site-ul pntu adulți.”

FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată