Categorii: Știri Stiri externe

Un polițist din Franța, cel mai periculos criminal în serie. Și-a mărturisit faptele în biletul lăsat înainte de a se sinucide

Un fost polițist miltar francez a recunoscut, în biletul în care l-a lăsat înainte de a se sinucide, că el a fost criminalul în serie și violatorul pe care poliția îl căuta încă din anii ’80. Francois Verove, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că el este cel cunoscut drept  „Le Grêlé” – ”Ciupitul”. Criminalul a primit porecla „Ciupitul” din cauza chipului marcat de semne de vărsat de vânt.

Fostul polițist, care s-a sinucis, a lăsat un bilet în care afirma că el este ucigașul ale cărui crime au șocat Parisul în anii 1980 și 1990.  Francois Verove era  cunoscut sub numele de Le Grêlé – „Ciupitul”. Criminalul a primit porecla „Ciupitul” din cauza chipului marcat de semne de vărsat de vânt.

Cadavrul său a fost descoperit într-un apartament închiriat în localitatea Grau-du-Roi. Fostul polițist s-a sinucis după ce a luat o doză fatală de medicamente după ce și-a făcut un test ADN care l-ar fi putut lega de crimele rămase nerezolvate, transmite Hotnews.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Un polițist din Franța, cel mai periculos criminal în serie. A violat și a ucis o fetiță de 11 ani

Francois Verove ar fi cel care a violat și ucis o fetiță de 11 ani, Cecile Bloch, în Fountainebleau. Cadavrul fetei a fost găsit în subsolul blocului în care aceasta locuia împreună cu familia sa.

Fostul polițist s-ar mai putea afla în spatele altor infracțiuni, cum ar fi o crimă dublă din 1987, uciderea din 1994 a lui Karine Leroy în vârstă de 19 ani și alte șase violuri cu victime de până la 11 ani.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR