Categorii: Stiri externe Viral

Un lunetist ucrainean a doborât o țintă aflată la doi kilometri

Trupele ucrainene au înregistrat oficial a doua cea mai lungă crimă confirmată din istorie, cu pușca Snipex Alligator mult mai înaltă decât cei care au tras cu ea, sau cei care au fost împușcați de uriașa pușcă. Cu o astfel de lovitură, ucraineanul fără nume se situează imediat sub cea mai lungă lovitură din lume, o lovitură confirmată de un lunetist canadian care a eliminat un soldat ISIS în Irak de la o distanță de 11.300 de picioare în 2017.

Tipul ucrainean care pretinde că a realizat a doua cea mai lungă ucidere confirmată a făcut-o cu o pușcă mastodont care era cu un cap mai înaltă decât el.

Efectuând uciderea folosind o pușcă gargantuescă cunoscută sub numele de Snipex Alligator, arma de 1,80 m se spune că a contabilizat a doua cea mai lungă ucidere înregistrată vreodată, transmite dailystar.co.uk.

De la o distanță de 2.000 de metri

O astfel de crimă  a fost efectuată de un soldat ucrainean fără nume, fiind a doua cea mai lungă împușcătură din istoria înregistrată cu o pușcă de precizie.

Cea de-a doua cea mai lungă lovitură de luptă a fost obținută de la o distanță de 2.000 de metri, împușcând un soldat rus de la o distanță de 1,7 mile, într-un clip confirmat de comandamentul forțelor armate ucrainene.

Pușca este capabilă să spulbere inamicii în bucăți

O declarație a forțelor armate ucrainene arată astfel: “Ocupantul a fost eliminat printr-o împușcătură precisă a forțelor noastre speciale de la o distanță de 2.710 metri (8.891ft) – o distanță care ocupă acum locul al doilea în clasamentul mondial, confirmată de comandamentul Forțelor Armate.”

Cu o astfel de lovitură, ucraineanul fără nume se situează imediat sub cea mai lungă lovitură din lume, o lovitură confirmată de un lunetist canadian care a eliminat un soldat ISIS în Irak de la o distanță de 11.300 de picioare în 2017.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Recenta împușcătură a soldatului ucrainean se spune că a fost făcută cu Snipex Alligator, o pușcă enormă care a cimentat un soldat în clasamentul celor mai lungi împușcături în luptă activă.

O astfel de pușcă a fost lăudată chiar de Garda Națională a Ucrainei, care a declarat că a folosit pușca pentru “vânătoare”.

Într-o declarație publicată de Garda Națională se arată astfel “Odată cu venirea amurgului, lunetiștii unităților de forțe speciale ale Gărzii Naționale merg la vânătoare. O muncă foarte rapidă și precisă a unuia dintre ei noaptea trecută”.

O astfel de armă letală se găsește mult mai înaltă decât majoritatea soldaților pe care îi poate doborî, pușca fiind capabilă să spulbere inamicii în bucăți.

Noua împușcătură, a cărei distanță a fost raportată anterior de Daily Star, înseamnă totuși că lunetistul britanic Craig Harrison se vede coborând pe listă pe locul al treilea.

Împușcătura sa de la distanță, care a împușcat un soldat taliban în 2009, a înregistrat o distanță lungă de 2.120 de metri, potrivit Metro.

China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Share
Publicat de
loredana.dinu
Tags: distanță de 2.710 de metri țintă aflată la doi kilometri Un lunetist al Forțelor Speciale Ucrainene