Categorii: Știri Stiri Romania

Un jandarm din Alba s-a împușcat în timpul serviciului

Un jandarm din Alba s-a împuşcat duminică în timp ce efectua serviciul de pază într-un post din interiorul sediului Inspectoratului Judeţean. Subofiţerul avea 49 de ani şi era în Jandarmerie din anul 1994, iar pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu.

Un jandarm din Alba, în vârstă de 49 de ani, s-a împușcat în timpul serviciului. Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că, în jurul orei 12,30, un subofiţer aflat în serviciu de pază la sediul unităţii s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare, informează Agerpres.

La fața locului s-au deplaat două echipaje SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, fără rezultat, ulterior declarând decesul bărbatului. Jandarmul avea o plagă împuşcată în zona pieptului.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Un jandarm din Alba s-a împușcat în timpul serviciului. Fusese declarat apt la ultima testare psiholofgică

Subofițerul respectiv era în Jandarmerie din anul 1994, iar pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu. La ultima testare psihologică, acesta fusese declarat apt.

“La ultima testare psihologică, efectuată în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii. În continuare sunt desfăşurate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs aceste incident tragic”, au precizat reprezentanţii IJJ Alba.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat