Categorii: Monden Vedete Romania

Un îndrăgit cântăreţ de muzică populară a aflat că are tumori multiple! Viața lui este pe muchie de cuțit

Cântărețul de muzică populară, Ionel Bebe Lazăr, trece prin momente dificile, după ce a descoperit că mai multe tumori i-au invadat organismul. De aproape un an și jumătate, artistul se luptă cu tumori maligne la nivelul rectului, vezicii urinare, ficatului şi plămânilor. 

Un alt solist de muzică populară a aflat că are cancer! Este vorba despre solistul argeşean Ionel Lazăr. La doar 47 de ani, el a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

Toată drama a început în pandemie, când a observat că slăbise foarte mult, aproximativ 20 de kg. Inițial, interpretul a crezut că pierderea bruscă a kilogramelor sunt din cauza oboselii și a stresului. Din nefericire, atunci când a mers la doctor, bărbatul a primit o veste dură.

Ionel Bebe Lazăr a aflat că are cancer în stadiu avansat

Medicii au depistat că aceste avea o tumoră în stadiu avansat, așa că au decis să-l opereze imediat. Boala avansase destul de mult, iar starea lui de sănătate se degrada pe zi ce trece.

În timpul intervenției chirurgicale, chirurgii au descoperit că Ionel Lazăr avea tumori localizate în mai multe organe. După ce tumorile i-au fost extirpate, artistul a început ședințele de radioterapie.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunţi, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte târziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au apărut şi alte tumori la vezica urinară, pulmon şi ficat.

Acum am fost operat a doua oară şi sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac şi eu bine, câte zile oi avea… viaţa mea e în mâinile lui Dumnezeu. De un an jumate n-am mai putut să dorm, acum mi-a făcut domnul doctor nişte calmante pentru somn”, a mărturisit cântăreţul pentru Star Popular.

Are nevoie de bani pentru tratamente

Pentru a-l ajuta, colegii de breaslă i-au sărit în ajutor și au făcut apel pe rețelele de socializare. Pe viitor, el este nevoit să urmeze tratamente costisitoare.

Bine că m-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni. Cred că mă va pune pe picioare după cum văd, cred că sunt spre bine. Am făcut două ședințe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă. M-am rugat la Dumnezeu, cânt și la biserică, am zis că Doamne, viața mea e în mâinile Tale, să mă ajute și pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu și doctorii!, a mai dezvăluit artistul, pentru sursa citată anterior.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important